x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Femeie lovită de glonţul unui sinucigaş care tocmai se împuşcase în cap

Femeie lovită de glonţul unui sinucigaş care tocmai se împuşcase în cap

24 Oct 2013   •   16:24
Femeie lovită de glonţul unui sinucigaş care tocmai se împuşcase în cap

Jeane Sams, o americancă din oraşul Tampa Bay, Florida, a suferit răni la ambele picioare după ce a fost lovită accidental de un glonţ pe care un bărbat, aflat în apartamentul vecin, şi l-a tras în cap.

Jeane Sams se afla în vizită la o verişoară, într-un complex de apartamente, alături de logodnicul ei, Brandon Parker. Femeia a ieşit, la un moment dat, afară din apartament pentru a vorbi la telefon. La câteva secunde s-a auzit o împuşcătură, iar Jeane Sams s-a înors în apartament plină de sânge, spunând că a fost împuşcată.

Glonţul trecuse prin piciorul drept, în zona genunchiului şi se oprise în celălalt picior, fără să perforeze pielea, producând doar o contuzie.

Proiectilul venise dintr-un apartament aflat peste o alee. Michael Bruty, un bărbat de 28 de ani, tocmai avusese o ceartă cu prietena lui, care a culminat în momentul în care Bruty şi-a pus în practică ameninţarea de a se sinucide şi s-a împuşcat în cap. Glonţul a trecut prin capul bărbatului şi a nimerit-o pe Jeane Sams.

Poliţia a fost chemată la faţa locului atât de logodnicul lui Jeane Sams, cât şi de prietena lui Michael Bruty, cel care se sinucisese, fără ca unii sau ceilalţi să ştie, pe moment, ce s-a întâmplat de fapt.

Când poliţia a sosit la faţa locului, agenţii l-au imobilizat pe logodnicul lui Jeane Sams, crezând că el a fost cel care o împuşcase. Situaţia s-a lămurit când celălalt echipaj de poliţie a găsit pistolul lui Michael Bruty şi au realizat că Jeane Sams se aflase pe traiectoria glonţului care trecuse prin capul bărbatului.

Michael Bruty a murit pe loc. Viaţa lui Jeane Sams nu a fost pusă în pericol, aceasta fiind externată din spital după câteva zile. 

×
Subiecte în articol: sinucidere impuscatura