x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fetiţa "supranaturală" din Vietnam uluieşte oamenii de ştiinţă. Vezi ce face copila de 11 ani cu puterea minţii

Fetiţa "supranaturală" din Vietnam uluieşte oamenii de ştiinţă. Vezi ce face copila de 11 ani cu puterea minţii

22 Mai 2012   •   12:35
Fetiţa "supranaturală" din Vietnam uluieşte oamenii de ştiinţă. Vezi ce face copila de 11 ani cu puterea minţii

Cazul unei fetite de 11 ani din Vietnam, despre care se spune ca are puteri supranaturale, mai precis abilitatea de a incendia lucrurile din jurul ei cu puterea mintii uimeste oamenii de stiinta, scrie Vietnamnews.

Fetita, despre care parintii ei sustin ca are puterea de incendia lucruri cu puterea mintii, a atras si atentia presei din Vietnam, care a scris pe larg despre acest subiect in ultimele zile, in ciuda neincrederii medicilor.

Tatal fetitei a declarat ca a devenit constient de puterea fetitei in momentul in care instalatia electrica din casa a suferit mai multe scurtcircuite. Electricienii care au venit sa repare defectiunea au declarat ca nu au putut afla care a fost cauza ce a provocat scurtcircuitul. Barbatul a adaugat ca acelasi lucru s-a intamplat si in alte case in care s-a aflat fiica sa.

Salteaua pe care doarme, dar si alte obiecte au luat in mai multe randuri foc. Barbatul sustine ca au fost incidente de aceeasi natura in camera de hotel in care in care familia s-a cazat in timpul unei vacante petrecute recent.

Fetita a fost examinata de medicii de la spitalul Cho Ray, dar acestia nu au gasit nimic anormal. O alta echipa de medici a repetat testele cu acelasi rezultat.

Cativa cercetatori de la Universitatea Hong Bang au derulat la rindul lor teste. Ei sustin ca fata are, intr-adevar abilitati neobisnuite, scrie Vietnamnews.

"Este un caz ciudat nu numai pentru Vietnam, ci pentru intreaga lume", a declarat profesorul Nguyen Manh Hung, director al universitatii. Acesta a mai spus ca va fi organizata o conferinta in care specilistii vor incerca sa explice ce anume se intampla cu fetita si se va incerca o modalitate de protectie a copilei.

O tomografie realizata recent a descoperit o linie neobisnuita localizata in partea dreapta a creierului. Oamenii de stiinta au anuntat ca rezultatele complete ale testelor vor fi date publicitatii luna viitoare.

×