x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica actorului John Michie a fost găsită moartă la un festival de muzică

Fiica actorului John Michie a fost găsită moartă la un festival de muzică

12 Sep 2017   •   13:59
Fiica actorului John Michie a fost găsită moartă la un festival de muzică

Fiica actorului John Michie, cunoscut pentru rolurile din seriale precum Coronation Street, Taggart şi Holby City, a murit la festivalul Bestival, luni, scrie The Independent.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Londra a fost arestat sub suspiciunea de crimă, pentru moartea Louellei Michie, în vârstă de 25 de ani, la festivalul de muzică din Dorset, la primele ore ale dimineţii de luni.

Corpul tinerei a fost găsit după ce părinţii săi au ajuns la locul festivalului, fiind îngrijoraţi în legătură cu fiica lor.

“Cu tristeţe confirm moartea tragică a fiicei lui John Michie, Louella, la Bestival”, a spus agentul lui Michie într-o declaraţie. “John şi soţia sa Carol cer ca intimitatea familiei lor să fie respectată în această vreme traumatizantă”.

“Continuăm să sprijinim poliţia în cadrul investigaţiei în desfăşurare, iar gândurile şi rugăciunile noaste se îndreaptă către familia şi prietenii femeii”, a spus conducerea festivalului într-o declaraţie.

Detectivul Şef, Sarah Derbyshire, a afirmat că anchetele se află în curs de desfăşurare pentru a stabili modul în care a murit Louella Michie, în timp ce familia tinerei este sprijinită de ofiţeri special pregătiţi în acest sens. “După descoperirea corpului femeii am lansat o investigaţie privind cauza morţii. O examinare post-mortem va avea loc, iar aceasta ar trebui să ne ofere indicii privind cauza morţii ei. Lucrăm împreună cu organizatorii festivalului.”, a spus aceasta.

 

×