x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Filipine: Compania care operează cazinoul din Manila a dat publicităţii o înregistrare video a atacului

Filipine: Compania care operează cazinoul din Manila a dat publicităţii o înregistrare video a atacului

03 Iun 2017   •   19:00
Filipine: Compania care operează cazinoul din Manila a dat publicităţii o înregistrare video a atacului

Compania care operează cazinoul atacat de un bărbat înarmat în capitala Filipinelor a dat publicităţii sâmbătă o înregistrare video surprinse de camerele de securitate în momentul atacului şi a oferit compensaţii pentru cei 38 de oameni ucişi în asalt, informează DPA. 

Stephen Reilly, directorul Resorts World Manila, a declarat că firma pe care o reprezintă va acoperi cheltuielile de înmormântare pentru cele 38 de victime şi va oferi totodată fiecărei familii câte un milion de pesos (20.000 de dolari). 

"Cu această asistenţă financiară, sperăm să putem ajuta cumva fiecare familie (...) în aceste momente dificile", a declarat el Reilly în cadrul unei conferinţe de presă. 

În înregistrarea video, suspectul poate fi văzut cum coboară dintr-un taxi la Resorts World Manila, ia liftul şi se duce la etajul doi al cazinoului unde reuşeşte să evite controalele de securitate. Apoi, individul deschide focul în direcţia tavanului şi pereţilor şi incendiază mese de joc, aparate slot machines şi covoare. AGERPRES/

×