x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FILM IMPRESIONANT despre "Violul planetei noastre". 35 de premii internaţionale (VIDEO)

FILM IMPRESIONANT despre "Violul planetei noastre". 35 de premii internaţionale (VIDEO)

22 Mar 2012   •   14:22
FILM IMPRESIONANT despre "Violul planetei noastre". 35 de premii internaţionale (VIDEO)

Documentarul "Green: Death Of The Forest" ("Green: Moartea padurii"), regizat de Patrick Rouxel, prezinta ultimele momente din viata unui urangutan, care a ramas fara casa, dupa ce padurea tropicala din Indonezia a fost distrusa, scrie Daily Mail.

Rouxel a realizat acest documentar emotionant pentru a arata ca despaduririle masive conduc la "violul planetei noastre". Pe langa imaginile triste cu Green care asteapta sa moara apar si cadre cu copaci care sunt taiati si cu produse realizate in urma despaduririlor.

Urangutanul a fost dus la un refugiu din Kalimantan, Indonezia, dupa ce a fost salvat de pe o plantatie de palmieri. Green a avut hemoragie cerebrala care a dus la paralizia partii stangi a corpului. Patrick Rouxel a filmat urangutanul trei zile la rand, in final fiind prezentat doar patul in care a zacut.

Documentarul nu are cuvinte. "Green: Death Of The Forest" a primit 35 de premii internationale la diferite festivaluri despre viata salbatica.

Rouxel a spus ca Green a primit ingrijiri medicale dupa ce a fost salvata, dar "a murit de tristete pentru ca a pierdut totul".

×