x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Filma Calea Lactee, dar a avut parte de o SURPRIZĂ FABULOASĂ. Ce a surprins un pasionat de astronomie pe cerul SUA (VIDEO)

Filma Calea Lactee, dar a avut parte de o SURPRIZĂ FABULOASĂ. Ce a surprins un pasionat de astronomie pe cerul SUA (VIDEO)

03 Noi 2014   •   15:59
Filma Calea Lactee, dar a avut parte de o SURPRIZĂ FABULOASĂ. Ce a surprins un pasionat de astronomie pe cerul SUA (VIDEO)

Userul Vimeo Wes Eisenhauer, pasionat de astronomie, filma Calea Lactee când, cu coada ochiului a observat ceva mişcându-se. După ce a revăzut înregistrarea, Wes a avut parte de o surpriză incredibilă. Internautul surprinsese momentul în care un meteorit gigantic explodase în atmosferă, scrie The Mirror.

În filmare se vede cum roca spaţială cade spre Pământ, după care explodează şi se dezintegrează în atmosferă, dispărând într-o clipă, într-un inel de praf.

Scroll pentru video

Mulţi meteoriţi cad spre Pământ, dar majoritatea ard în straturile înalte ale atmosferei. Puţini ajung efectiv pe Pământ. Un exemplu este însă meteoritul care a căzut anul trecut în Munţii Urali, rănind nu mai puţin de 1.200 de oameni.

×