x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Filmul TRAGEDIEI AVIATICE din Aspen, dat publicităţii. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Filmul TRAGEDIEI AVIATICE din Aspen, dat publicităţii. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

22 Ian 2014   •   15:40
Filmul TRAGEDIEI AVIATICE din Aspen, dat publicităţii. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Autorităţile din Aspen au dat publicităţii un film care arată cum avionul Challenger CL-600 se prăbuşeşte pe pista aeroportului din Aspen. În imagini se vede cum aeronava se prăbuşeşte, luând foc. În urma prăbuşirii, pilotul Sergio Emilio Carranza Brabata a murit. Ceilalţi doi pasageri ai avionului, de asemenea piloţi, au suferit răni foarte grave, potrivit New York Daily News.

Scroll pentru video

La 5 ianuarie 2014, un avion Challenger CL-600 s-a prăbusit la aterizare, pe aeroportul din Aspen, staţiunea de schi din Colorado.

"A avut loc un accident la Aspen. Avionul este, se pare, un Challenger 600 care venea de la Tucson (Arizona). El s-a prăbuşit în momentul în care încerca să aterizeze", a declarat atunci Allen Kenitzer, un purtător de cuvânt al Administraţiei Aviaţiei Federale.

×