x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiul Liei Roberts, după gratii

Fiul Liei Roberts, după gratii

de Anca Aldea    |    27 Apr 2007   •   00:00
Fiul Liei Roberts, după gratii

George Arnold, fiul Liei Roberts, a ajuns in inchisoare. Roberts a fost prima femeie care şi-a anunţat candidatura, in 2004, la prezidenţialele din Romania.

Lia Roberts, prima femeie care şi-a anunţat candidatura, in 2004, la alegerile prezidenţiale din Romania, a aflat cu stupoare că fiul său trebuie să petreacă un timp in inchisoare, informează Associated Press.

George Arnold, in varstă de 37 de ani, a fost arestat marţi in statul american Nevada, pentru că a trimis mesaje ameninţătoare unei femei din oraşul Philadelphia (statul Pennsylvania). O curte federală din Las Vegas, oraşul in care locuieşte Lia Roberts, a decis miercuri ca George să mai rămană după gratii.

Lia Roberts a fost preşedintele Partidului Republican din statul Nevada. In urmă cu trei ani, ea a şocat electoratul roman, anunţandu-şi intenţia de a se inscrie in cursa pentru prezidenţialele din Romania. Venită pe plaiurile mioritice cu experienţa campaniilor electorale din Statele Unite, ea a renunţat insă la candidatură după aflarea sondajelor preelectorale, care o cotau cu şanse minime de caştig.

×
Subiecte în articol: externe