x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Foame de voturi: McCain i-a propus sotiei sa faca topless (VIDEO)

Foame de voturi: McCain i-a propus sotiei sa faca topless (VIDEO)

de Veronica Micu    |    07 Aug 2008   •   00:00
Foame de voturi: McCain i-a propus sotiei sa faca topless (VIDEO)

11:40 • Candidatul republican la Casa Alba, John McCain, i-a propus sotiei sale Cindy sa participe la un concurs de frumusete in cadrul taberei Buffalo Chip, la care participantele apar deseori fara sutien.

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain, i-a propus sotiei sale Cindy să participe la un concurs de frumuseţe în cadrul taberei Buffalo Chip, la care participantele apar deseori fără sutien.

DISPERARE. "M-am uitat pe programul raliului de la Sturgis şi am observat că este şi un concurs de frumuseţe, aşa că am încurajat-o pe Cindy să concureze", a spus McCain în faţa celor prezenţi la raliu, informează ABC News. "I-am spus că ar putea deveni, cu puţin noroc, singura femeie care va fi Prima Doamnă şi Miss Buffalo Chip", a adăugat candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.
Raliul este unul cu tradiţie, anul acesta avînd loc cea de-a treia ediţie. Evenimentul atrage în fiecare an, în luna august, circa 500.000 de motociclişti în micul oraş Sturgis, care numară 5.500 de locuitori.

×
Subiecte în articol: externe