x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Folosirea ţigărilor electronice încurajată la birou

Folosirea ţigărilor electronice încurajată la birou

19 Iul 2017   •   13:21
Folosirea ţigărilor electronice încurajată la birou

Şefii sunt încurajaţi să lase personalul să folosească ţigarările electronice la birou, din dorinţa da a reduce numărul de fumători, conform The Sun. Guvernul Marii Britanii are ambiţia de a reduce fumatul, astfel ca în următorii cinci ani doar un adult din opt să fie fumător.

Ca parte din Tobacco Control Plan, şefii vor promova utilizarea ţigărilor electronice, ca fiind o alternativă mai sigura a ţigărilor tradiţionale. Angajaţilor li se aminteşte că folosirea ţigărilor electronice la birou nu este ilegală.

Aşa cum apare în Tobacco Control Plan: “Ţigările electronice nu sunt incluse în legislaţia împotriva fumatului şi nu ar trebui să fie incluse în cererile unei organizaţii cu o astfel de politică”.

Guvernul Marii Britanii îşi propune, de asemenea, ca în următorii 15 ani, procentul de fumători să scadă de la 8% la 3%.

“Marea Britanie este lider mondial în controlul fumatului, iar acţiunile noastre dure din ultimul deceniu au făcut ca ratele de fumători din Anglia să ajungă la cel mai mic procent din toate timpurile, 15.5%. Însă viziunea noastră este să creăm o generaţie nefumătoare. Fumatul continuă să omoare sute de persoane pe zi în Anglia, iar noi ştim că daunele cad greu pe cei mai săraci şi mai vulnerabili oameni din societatea noastră. De aceea vom viza prevenirea şi acţiunile locale pentru a ne adresa variaţiilor de  fumători din societatea noastră, educarea persoanele în ceea ce priveşte riscurile şi suportul pentru a-i ajuta să renunţe.”, a spus Ministrul Sănătăţii Publice, Steve Brine.

×