x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Forţa l-a părăsit. Obiwan Kenobi, arestat în California (VIDEO)

Forţa l-a părăsit. Obiwan Kenobi, arestat în California (VIDEO)

02 Mai 2012   •   10:35
Forţa l-a părăsit. Obiwan Kenobi, arestat în California (VIDEO)

Barbatul a fost arestat weekendul trecut, dupa o coliziune in trafic, de catre autoritatile californiene. In varsta de 37 de ani, Kenobi are acelasi nume ca maestrul Jedi din filmele Star Wars si a fost arestat la domiciliul sau din Roseville. In urma accidentului, doua persoane au suferit leziuni minore. Kenobi a fost eliberat pe cautiune.

Conform raportului intocmit de politistii sositi la resedinta acestuia, "maestrul" a incercat sa-i pacaleasca, fixandu-i cu privirea si spunandu-le "nu sunt eu barbatul pe care-l cautati". Scena seamana izbitor cu una din film, in care maestrul Jedi isi salveaza prietenii cum un gest similar, folosindu-se de abilitatile sale...speciale.

Obiwan Kenobi, pe numele sau adevarat Benjamin Cale Feit, si-a schimbat numele din cauza unui post de radio, care promitea 1.000 de dolari primului barbat care-si schimba numele, ca si modalitate de promovare a noii serii Star Wars. Si-a schimbat numele, insa atunci cand a vrut sa si-l schimbe inapoi, taxa crescuse de la cinci dolari la cinci sute de dolari. Asa ca a ramas Obiwan Kenobi.


×
Subiecte în articol: star wars obiwan kenobi