x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fostul spion rus, Serghei Skripal, nu mai este in viata?

Fostul spion rus, Serghei Skripal, nu mai este in viata?

23 Aug 2018   •   12:10
Fostul spion rus, Serghei Skripal, nu mai este in viata?

Rudele fostului agent GRU, Serghei Skripal, suspecteaza faptul ca barbatul nu ar mai fi in viata, a declarat pentru agentia rusa RIA Novosti, nepoata acestuia, Viktoria Skripal. 

 

Ultima data, fiica lui Skripal, Iulia, a luat legatura cu rudele sale in ziua de nastere a bunicii, Elena, la sfarsitul lunii iulie. Atunci, tanara a povestit ca tatal ei se insanatoseste, dar ca sufera de traheostomie si ca, deocamdata, nu poate vorbi. Curand insa i se va scoate canula montata si atunci le va da un telefon. 

De atunci insa, nici o veste. Potrivit Viktoriei, rudele se tem ca Serghei fie nu mai este in viata, fie starea lui este foarte grava. 

"De ce ne-am gandit la asta? Pentru ca Iulia a spus ca peste trei zile tatal va putea suna, ca isi doreste foarte mult sa-i auda pe cei dragi. Noi asteptam, in special bunica, dornica sa-si auda fiul... E un om bun. Isi iubeste mama si daca ar avea posibilitatea, cu siguranta ar da un telefon", a declarat Viktoria Skripal. 

Potrivit afirmatiilor sale, straniu este si faptul ca in presa nu exista fotografii cu Skripal, asa cum s-a intaplat in cazul sublocotenentului FSB, Aleksandr Litvienko, otravit la Londra in 2006. 

"Tatal lui Litvienko a avut voie sa-si viziteze fiul. Si in presa au aparut fotografii cu el pe patul de spital. Acum, nici o fotografie si nimeni nu a putut nici macar sa intre in spitalul din Salisbury. Personalul este speriat si nu acceptat sa faca fotografii... Nici noi nu suntem lasati. Nu inteleg ce e atat de infricosator daca il vedem?", a spus nepoata fostului agent dublu.  

  

×