x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO. APARIŢIE MISTERIOASĂ peste noapte într-un lan de grâu din Anglia. "ESTE ÎNFRICOSĂTOR", declaraţia fotografului

FOTO. APARIŢIE MISTERIOASĂ peste noapte într-un lan de grâu din Anglia. "ESTE ÎNFRICOSĂTOR", declaraţia fotografului

28 Iun 2012   •   11:33
FOTO. APARIŢIE MISTERIOASĂ peste noapte într-un lan de grâu din Anglia. "ESTE ÎNFRICOSĂTOR", declaraţia fotografului

Mai multe cercuri misterioase, care par ca formeaza un sarpe au aparut peste noapte intr-un lan de grau din Wiltshire, Anglia, scrie Daily Mail.

Vezi FOTOGRAFIILE cu cercurile misterioase

Cercurile se intind pe o suprafata de aproximativ 100 de metri. Unele persoane cred ca cercurile reprezinta "traiectoria planetei Venus", un fenomen astronomic care a inceput saptamana trecuta si se va incheia la inceputul lunii iulie.

Cercurile arata planeta Venus in perioada in care este vizibila ca o stea, cand se ridica odata cu soarele si ascensiunea acesteia pe cer in timp ce urmareste soarele.

Maiasii au petrecut foarte mult timp incercand sa noteze ruta planetei Venus si au divizat ciclul acesteia de 584 de zile in patru parti distincte.

"Am fost foarte entuziasmat cand am vazut dimineata cercurile pentru ca in seara precedenta nu era nimic acolo. Trebuie sa fi aparut noaptea. Este infricosator", a povestit fotograful amator Matthew Williams.

Numeroase persoane pasionate de astfel de "aparitii" s-au dus in Wiltshire sa vada cercurile.

Traiectoria planetei Venus, sub Soare si deasupra Pamantului, va avea loc din nou peste 105 ani.

×
Subiecte în articol: venus planeta traiectorie