x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO: Cum ar arăta astăzi Al Doilea Război Mondial în Berlin, Paris, Sankt Petersburg şi Praga

FOTO: Cum ar arăta astăzi Al Doilea Război Mondial în Berlin, Paris, Sankt Petersburg şi Praga

19 Mar 2012   •   12:19
FOTO: Cum ar arăta astăzi Al Doilea Război Mondial în Berlin, Paris, Sankt Petersburg şi Praga

Fotograful amator Sergey Larenkov a suprapus doua fotografii realizate in acelasi loc la peste 60 de ani distanta in timp, astfel pare ca trupele rusesti iau cu asalt cladirea Reichstag-ului din Berlinul de astazi, scrie Daily Mail.

Vezi colajele lui Sergey Larenkov

Fotograful rus a strans poze vechi din cinci orase europene afectate de cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Sergey Larenkov a fotografiat obiective din Paris, Leningrad (Sankt Petersburg), Berlin si Praga, dupa care a prelucrat imaginile pe calculator.

Sergey a inceput sa realizeze astfel de imagini dupa ce fiica lui l-a intrebat despre experienta bunicilor din timpul razboiului.

"In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, bunicii mei au ramasi blocati in Leningrad si au protejat orasul de inamici. Am inceput sa colectionez vederi vechi si fotografii in urma cu zece ani. Am incercat sa combin imaginile de azi si din trecut ale aceluiasi loc. Ca sa realizez un colaj am nevoie de o zi. Mai intai, gasesc o poza veche, apoi gasesc locul in care a fost realizata imaginea, ma duc acolo si realizez si eu o fotografie. Apoi, combin cele doua fotografii", a spus Sergey Larenkov.

×