x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO: Cum au murit câteva dintre victimele uraganului Sandy

FOTO: Cum au murit câteva dintre victimele uraganului Sandy

01 Noi 2012   •   12:58
FOTO: Cum au murit câteva dintre victimele uraganului Sandy
Sursa foto: MARIO TAMA / AFP

Uraganul Sandy a provocat în SUA moartea a cel puţin 74 de persoane, iar aproximativ 7 milioane au rămas fără curent electric.

Daily Mail a publicat miercuri primele fotografii cu victimele uraganului. Sandy a dărâmat copaci uriaşi, a doborât stâlpi de înaltă tensiune, a distrus numeroase case, provocând pagube de miliarde de dolari. Uraganul a omorât părinţi, bunici şi copii.

Vezi FOTOGRAFII cu victimele uraganului

Artur Kasprzak, în vârstă de 28 de ani, un ofiţer de poliţie, a murit în South Beach, Staten Island, înecat în pivniţă după ce a salvat şapte membri ai familiei sale.

Jessie Streich-Kest, în vârstă de 24 de ani, şi Jacob Vogelman, în vârstă de 23 de ani, erau prieteni şi au murit în timp ce ieşiseră cu câinele la plimbare în Brooklyn, fiind loviţi de un copac. Câinele, Max, a scăpat cu viaţă, el având doar câteva răni minore.

Lauren Abraham, în vârstă de 23 de ani, a murit electrocutată de un cablu în Queens. Vishwaja Muppa, în vârstă de 21 de ani, a murit într-un accident de maşină în timp ce ajunsese într-o intersecţie care nu mai era luminată din cauza furtunii. Tot într-o intersecţie care nu mai era luminată a murit şi un tânăr de 20 de ani care conducea o motocicletă, alături de el aflându-se iubita lui.

Tony Laino, în vârstă de 29 de ani, a murit în casa lui, în pat, fiind lovit de un copac doborât de Sandy. Mai mulţi copii au murit tot din cauza copacilor care i-au zdrobit.

John Filipowicz Sr, în vârstă de 51 de ani, şi fiul lui, John Filipowicz Jr, în vârstă de 20 de ani, au fost gpşiţi morţi în pivniţa casei lor din Oakwood Beach.

Ella Norris, în vârstă de 89 de ani, a fost găsită înecată în casa ei din Ocean Breeze. Herminia St John, în vârstă de 75 de ani, a făcut infarct şi a murit.

Multe morţi rămân însă neclare. Uraganul Sandy a cauzat pagube enorme în estul Americii, ucigând zeci de oameni şi lăsând oraşe întregi fără curent electric.

×
Subiecte în articol: sua pagube victime uragan sandy furtuna