x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO: Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, implicată într-un accident rutier grav

FOTO: Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, implicată într-un accident rutier grav

26 Sep 2012   •   12:17
FOTO: Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, implicată într-un accident rutier grav

Fata cantaretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, a fost implicata sambata noaptea intr-un accident rutier grav in orasul Alpharetta din statul Georgia, informeaza TMZ.com.

Vezi FOTOGRAFII de la locul accidentului

In urma accidentului, partea din fata a masinii in care se afla Bobbi Kristina, un Chevrolet Camaro 2012 de culoare neagra, a fost distrusa complet. Automobilul era condus si apartine lui Nick Gordon, iubitul fiicei lui Whitney Houston.

Se pare ca accidentul a avut loc in timp ce Bobbi si Nick se certau. Nu a fost implicata si o alta masina in accident si nicio persoana nu a fost ranita.

Dupa accident, masina a ramas fara roata dreapta din fata, bara de protectie a fost smulsa si distrusa, iar socul impactului a dus la declansarea airbagurilor. Desi se afla intr-o stare foarte proasta, automobilul a fost condus astfel pana la locuinta in care locuiesc Bobbi si Nick. Politistii au sosit la locuinta cuplului la scurt timp dupa accident, la solicitarea unei persoane care s-a plans din cauza zgomotului, insa nimeni nu a raspuns la usa.

Incidentul este anchetat de politie.

×