x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO. Gestul unei polițiste a ajuns viral pe internet: "Mi s-a rupt sufletul să-l văd aşa"

FOTO. Gestul unei polițiste a ajuns viral pe internet: "Mi s-a rupt sufletul să-l văd aşa"

20 Aug 2018   •   15:37
FOTO. Gestul unei polițiste a ajuns viral pe internet: "Mi s-a rupt sufletul să-l văd aşa"
Sursa foto: Facebook

O poliţistă din Argentina a devenit foarte cunoscută după ce o fotografie cu aceasta în timp ce alăpta un bebeluş neglijat a apărut pe site-urile de socializare, potrivit Indy100.

Bebeluşul era înfometat când a ajuns la Spitalul de Copii Sora Maria Ludovica din Buenos Aires, Argentina. Din fericire, poliţista Celeste Ayala se afla la datorie în acea zi.

Copilul a fost descris de personalul spitalului ca fiind “urât mirositor şi murdat”. După ce personalul spitalul a devenit extenuat, Ayala a întrebat dacă poate să-l alăpteze, lucru care l-a liniştit pe cel mic imediat.

“Am observat că îi era foame, pentru că îşi băga mâinile în gură, aşa că am cerut să îl iau în braţe şi să-l alăptez. A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul să-l văd aşa, societatea ar trebui să fie mult mai sensibilă la problemele care îi afectează pe copii, nu putem permite să se întâmple asta în continuare.”, a spus poliţista pentru presa locală.

După ce un coleg al poliţistei a postat o poză pe Facebook, aceasta a fost distribuită de peste 100.000 de ori.

“Am vrut să fac public acest gest minunat de iubire pe care l-ai făcut azi pentru acest bebeluş pe care nu-l cunoşti, dar pentru care nu ai ezitat să acţionezi ca o mamă. Nu ţi-a păsat că era murdar sau că mirosea, aşa cum a spus despre el personalul spitalului. Bună treabă, colega.”, scrie în descrierea fotografiei postate pe reţelele de socializare.

 

 

 

×