x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotografia în care Trump apare mâncând junk-food, în avionul său particular, cu furculiţă şi cuţit, provoacă ilaritate

Fotografia în care Trump apare mâncând junk-food, în avionul său particular, cu furculiţă şi cuţit, provoacă ilaritate

03 Aug 2016   •   21:45
Fotografia în care Trump apare mâncând junk-food, în avionul său particular, cu furculiţă şi cuţit, provoacă ilaritate

Unii politicieni preferă să posteze imagini şi chiar clipuri cu ce mănâncă pe site-urile de socializare pentru a atrage simpatii şi voturi, strategie adoptată şi de candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, care însă a reuşit să stârnească mai degrabă ilaritate, conform unui material publicat de Xinhua.

Donald Trump a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare în timp ce mănâncă specialităţi din pui de la un cunoscut lanţ de restaurante fast-food, folosind furculiţă şi cuţit, în timp ce se află în avionul său particular.

"Bună ziua în Ohio şi o seară plăcută în Pennsylvania -- plec acum. Virginia, ne vedem mâine", este mesajul care însoţeşte fotografia.

Mulţi utilizatori de Twitter au glumit pe seama candidatului republican care pare să încerce să demonstreze că nu are gusturi culinare sofisticate, alegând să mănânce junk food, la fel ca americanii de rând, însă face acest lucru în luxul oferit de propriul său avion, o imagine care nu face decât să-i erodeze din credibilitatea de "om simplu".

"Să mănânci junk food cu furculiţa şi cuţitul, într-un avion privat. Cu adevărat un om dintre oameni", l-a ridiculizat unul dintre utilizatorii de Twitter pe magnatul imobiliar cu pretenţii prezidenţiale.

Multe dintre mesaje comentau pe marginea gestului snob de a servi preparate de fast food cu cuţitul şi furculiţa, preparate care se servesc, de obicei, direct cu mâna. "Orice aţi crede despre Trump, faptul că mănâncă astfel de preparate de fast food cu cuţitul şi furculiţa îl descalifica pentru funcţia de preşedinte", a comentat un alt utilizator.

Fotografia lui Trump a fost însă şi apreciată de numeroşi utilizatori de social-media. Mesajul tweet cu fotografia lui Trump a fost retransmis de peste 14.000 de ori şi a primit like-uri de la peste 5.500 de utilizatori.

AGERPRES

×