x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotografia pe care IKEA nu a vrut să fie văzută

Fotografia pe care IKEA nu a vrut să fie văzută

26 Sep 2012   •   10:53
Fotografia pe care IKEA nu a vrut să fie văzută

IKEA a sters vineri o fotografie de pe site-ul reprezentantei din Rusia pentru ca apar patru tineri cu masti pe fata asemanatoare cu cele purtate de membrele trupei Pussy Riot, informeaza Reuters.

Imaginea a fost indepartata pentru ca s-ar fi putut crede ca sprijina grupul muzical punk Pussy Riot, ale carei membre, Nadejda Tolokonnikova, Ekaterina Samutevici si Maria Alehina, se afla in inchisoare pentru ca au interpretat in februarie o "rugaciune punk" in catedrala Mantuitorului Iisus din Moscova, cerand Sfintei Fecioare sa "il indeparteze pe Putin" de la putere. Cele trei membre ale trupei Pussy Riot au fost condamnate la cate doi ani de inchisoare, ele fiind gasite vinovate de huliganism.

In fotografie, patru tineri care poarta masti stau pe mobila IKEA, imaginea fiind publicata intr-o sectiune a site-ului in care sunt postate fotografii cu clienti fotografiati in magazine. "IKEA este o organizatie comerciala care isi desfasoara activitatea in afara politicii si a religiei", a scris compania pe site dupa indepartarea imaginii.

×
Subiecte în articol: politica fotografie ikea pussy riot