x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotografii NEMAIVĂZUTE cu Marilyn Monroe, arătate publicului după aproape cinci decenii

Fotografii NEMAIVĂZUTE cu Marilyn Monroe, arătate publicului după aproape cinci decenii

14 Ian 2013   •   11:03
Fotografii NEMAIVĂZUTE cu Marilyn Monroe, arătate publicului după aproape cinci decenii
Sursa foto: captura video

Instantanee cu frumoasa şi celebra Marilyn Monroe zâmbind pe străzile New Yorkului, în anul 1955, despre care s-a crezut că au fost pierdute, au fost arătate publicului în cadrul unei expoziţii la New York. Fotografiile au fost realizate de Peter Mangone, pe când acesta avea doar 15 ani şi chiulea de la şcoală pentru a-şi vedea idolul. La acea vreme, Marilyn Monroe locuia la hotelul Gladstone şi lua lecţii de actorie, potrivit International Business Times.

Într-o bună zi, vedeta l-a remarcat pe Mangone şi i-a propus s-o însoţească la cumpărături prin Manhattan. Ea avea 29 de ani, el doar 15. Tânărul fan a profitat de ocazie şi şi-a imortalizat idolul. Preţiosul film, care durează 5 minute şi jumătate, a fost crezut pierdut. Recent, pelicula a fost descoperită, iar fotografiile fac parte acum din expoziţia "Marilyn Monroe redescoperită - Filmul pierdut al lui Peter Mangone", deschisă la New York.

James Danziger este proprietarul galeriei de arta ce gazduieste expozitia si a lucrat cu Mangone, pana cand acesta a murit, pe 11 decembrie 2012.

×