x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotomodel găsit mort în propria locuinţă. Kate Moss este devastată

Fotomodel găsit mort în propria locuinţă. Kate Moss este devastată

18 Iul 2018   •   16:55
Fotomodel găsit mort în propria locuinţă. Kate Moss este devastată
Sursa foto: Instagram

Muza designerului Alexander McQueen, Annabelle Neilson, a fost găsită fără suflare în locuinţa sa, joi. Cauza morţii nu a fost făcută publică, însă a fost confirmat faptul că nu este vorba de o moarte suspectă. 

Fotomodelul Kate Moss a oferit un tribut prietenei sale cele mai bune, Annabelle Neilson, care a murit subit la vârsta de 49 de ani, scrie Daily Mail.

Kate Moss, în vârstă de 44 de ani, a publicat o poză pe Instagram în care erau amândouă. Respectiva poză era favorita Annabellei.

 

 

 

Tributul lui Kate a venit după MailOnline a scris că Annabelle se temea că este “blestemată”, înainte să cadă în depresie, deoarece cartea ei pentru copii nu se vindea.

Supermodelul a avut o viaţă plină de tragedii. Când avea 16 ani, a fost atacată în timp ce se afla cu nişte prieteni de familie în Australia. Agresorul a legat-o de un copac şi a bătut-o timp de două ore. Ca urmare a incidentului, aceasta a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală reconstructivă.

După incident, ca urmare a depresiei în care intrase, modelul s-a apucat de droguri şi a renunţat la şcoală. Aceasta a reuşit să renunţe la droguri după mulţi ani de dependenţă.

Viaţa sa a fost presărată cu momente triste, astfel că în 2010, inima i-a fost frântă încă o dată când Alexander McQueen s-a sinucis.

×