x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Francez, prins cu 4 kg de droguri în Indonezia

Francez, prins cu 4 kg de droguri în Indonezia

01 Oct 2018   •   11:40
Francez, prins cu 4 kg de droguri în Indonezia

 Un francez a fost arestat pe insula indoneziană Lombok după ce în bagajele sale au fost descoperite 4 kg de droguri, a anunţat luni poliţia locală, transmite AFP. 

Félix Dorfin, originar din Béthune (nordul Franţei), a fost arestat la finalul lunii septembrie pe aeroportul din Lombok având asupra sa mai multe tipuri de droguri, printre care cocaină, Ecstasy şi amfetamine, ascunse într-o valiză cu pereţi dubli. 

''Suspectul adusese drogurile direct din Franţa. El a ajuns aici după opriri de tranzit în Germania şi Singapore. Ulterior, în Lombok, urma să transfere cuiva drogurile'', a indicat Yus Fadillah, şeful departamentului antidrog din poliţia regiunii West Nusa Tenggara. 

La sosirea sa pe insula vecină Bali, el a încercat să fugă atunci când ofiţerii vamali i-au verificat bagajele, dar a fost prins. 

Indonezia are una dintre cele mai stricte legislaţii antidrog din lume. În prezent, în această ţară doi francezi efectuează pedepse grele cu închisoarea pentru trafic de droguri: Gérard Debetz, condamnat la închisoare pe viaţă în 2011, şi Serge Atlaoui, condamnat la moarte în 2007 şi aflat încă în detenţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: indonezia droguri trafic