x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Revista mondenă Closer îi va plăti 15.000 de euro despăgubiri iubitei lui Hollande

Revista mondenă Closer îi va plăti 15.000 de euro despăgubiri iubitei lui Hollande

de Marina Constantinoiu    |    27 Mar 2014   •   16:51
Revista mondenă Closer îi va plăti 15.000 de euro despăgubiri iubitei lui Hollande

Revista mondenă franceză Closer, care a dezvăluit existenţa unei relaţii care durează de circa doi ani, între preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi actriţa franceză Julie Gayet, a fost condamnată joi de justiţie să îi plătească despăgubiri în valoare de 15.000 euro actriţei, pentru că a publicat în luna ianuarie fotografii cu preşedintele vizitând-o într-un apartament secret.
Tribunalul din Nanterre (periferia Parisului) a mai obligat săptămânalul să publice pe copertă decizia de condamnare. Actriţa Julie Gayet ceruse despăgubiri de 50.000 euro şi 4.000 de euro cheltuieli de judecată.

Julie Gayet mizează pe discreţie. Actriţa a răspuns doar:”Viaţa mea privată este viaţa mea privată”, când a fost întrebată de un jurnalist despre relaţia cu şeful statului francez, a cărei dezvăluire de către revista mondenă Closer a dus la destrămarea relaţiei oficiale a preşedintelui cu jurnalista franceză Valerie Trierweiler.
Indiscreta întrebare i-a fost pusă doamnei Gayet în cadrul unui forum de discuţii pe marginea filmului său documentar “Cineast(e)s”, prezentat în Manhattan.
Interesant este faptul că participanţii au huiduit în momentul în care întrebările referitoare la film au deviat către viaţa privată a artistei. Admiratorii frumoasei doamne Gayet (41 de ani) au aplaudat-o pe aceasta când a refuzat să răspundă acestui gen de întrebări.


×