x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fratele Madonnei este alcoolic şi doarme pe străzi: "Sunt zero în faţa ei, o ruşine!"

Fratele Madonnei este alcoolic şi doarme pe străzi: "Sunt zero în faţa ei, o ruşine!"

29 Oct 2011   •   12:05
Fratele Madonnei este alcoolic şi doarme pe străzi: "Sunt zero în faţa ei, o ruşine!"

Ultima data cand Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, si-a vazut sora a fost in urma cu trei ani, atunci cand celebra cantareata cobora dintr-o limuzina de lux, in orasul american Midwest, fiind asaltata de fani si jurnalisti.

Madonna era invitata de onoare a unui festival de film, iar Anthony nu era decat o fata pierduta in multime. Dupa ce si-a vazut sora multimilionara, barbatul s-a dus sa-si inece amarul in bautura, alaturi de prietenii vagabonzi.

In varsta de 55 de ani, Anthony Ciccone este om al strazii si doarme sub un pod, in Traverse City (nord-vestul statului Michigan), scrie Daily Mail. In timp ce Madonna detine, numai in Londra, sase case luxoase, lucurile lui Anthony intra lejer intr-o punga de plastic.

A ajuns sa traiasca pe strazi in urma cu 18 luni, atunci cand si-a pierdut slujba la Vignoble Ciccone din Suttons Bay. Fumeaza atat de mult, incat nicotina i-a ingalbenit si degetele si mustata.

Anthony Ciccone isi acuza familia ca l-a uitat, ca i-a intors spatele: "Credeti ca nu m-am intrebat niciodata de ce sunt in strada, in timp ce sora mea este multimilionara? Sunt zero in fata lor, o rusine. Daca mor, probabil ca familia mea n-ar afla decat dupa sase luni".

Anthony spune ca nu are nevoie sa mearga la dezalcolizare. Nu vrea decat sa-si gaseasca un loc de munca. Pana atunci, insa, barbatul strange doze de metal si sticle ca sa castige bani.

Madonna Louise Ciccone - are trei frati, doua surori si o sora vitrega.

×
Subiecte în articol: madonna ciccone anthony ciccone