x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GALERIE FOTO - Cu ce se ocupă Kim Jong-Un în timp ce lumea tremură în perspectiva unui război nuclear

GALERIE FOTO - Cu ce se ocupă Kim Jong-Un în timp ce lumea tremură în perspectiva unui război nuclear

24 Apr 2017   •   15:50
GALERIE FOTO - Cu ce se ocupă Kim Jong-Un în timp ce lumea tremură în perspectiva unui război nuclear

În timp ce lumea este străbătută de un fior rece la ideea izbucnirii unui nou război între Coreea de Nord și SUA, poporul din țara lui Kim Jong-Un, pare scos în afara realității internaționale, servindu-i-se prin aparatul de propagandă imaginea unui președinte preocupa de dezvoltarea economică a țării sale.

În data de 22 aprilie agenția oficială de presă nord-coreeană dădea publicității o vizită de lucru a lui Kim Jong-Un la o fermă de porci de la Thaechon, construită de militarii forțelor aeriene ai Armatei Populare Coreene.

Liderul de la Phenian a lăudat munca și tehnologia prin care este controlată și analizată producția de porcine. Kim Jong-Un s-a declarat mândru și plin de speranța că oamenii vor fi bine hrăniți iar țara va supraviețui împotriva tuturor vicisitudinilor.

Președintele a mai declarat mândru ”de eroismul soldaților și ofițerilor Forțelor Aeriene și a unităților Apărării Aeriene care au reușit să construiască o fermă modernă, pe linia decretelor Partidului.”

×
Subiecte în articol: Kim Jong-un