x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Geniu la 9 ani: "Micul Monet", pe cale să devină milionar după ce şi-a vândut ultima colecţie de tablouri în 15 minute! (VIDEO)

Geniu la 9 ani: "Micul Monet", pe cale să devină milionar după ce şi-a vândut ultima colecţie de tablouri în 15 minute! (VIDEO)

13 Iul 2012   •   06:04
Geniu la 9 ani: "Micul Monet", pe cale să devină milionar după ce şi-a vândut ultima colecţie de tablouri în 15 minute! (VIDEO)

Kieron Williamson, un baietel de 9 ani din Norfolk, are sanse mari sa devina milionar in foarte scurt timp dupa ce ultima sa colectie, de 24 de tablouri, s-a vandut in nu mai putin de 15 minute, scrie Daily Mail.

Micul Monet, asa cum i se mai spune copilului-minune a inceput sa picteze in timpul unei vacante cu familia, in Devon si Cornwall, in 2008. Atunci, Kieron a creat unele dintre cele mai frumoase tablouri ale ultimilor ani, iar acele creatii au devenit acum sursa de venit a micutului.

Vezi AICI tablourile pictate de Micul Monet

In cadrul licitatiei de ieri, in doar 15 minute, 24 de picturi au fost vandute pentru suma totala de 250.000 de lire sterline. Cele mai apreciate au fost doua peisaje, care au fost cumparate cu aproape 35.000 de lire fiecare

Specialistii in domeniu prevad un nou succes izbitor al artistului, cumparatorii sau fanii baietelului pregatindu-se deja sa doarma peste noapte in fata galeriei pentru a fi primii care ii admira noile creatii.

Kieron Williamson a fost desemnat unul dintre cei mai bine cotati artisti contemporani ai momentului in Marea Britanie, cu toate ca varsta lui este destul de frageda.



×