x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gerard Depardieu a lansat o gamă proprie de produse alimentare în Rusia

Gerard Depardieu a lansat o gamă proprie de produse alimentare în Rusia

27 Apr 2018   •   19:32
Gerard Depardieu a lansat o gamă proprie de produse alimentare în Rusia

Actorul francez Gerard Depardieu, care a devenit cetăţean rus în 2013, a lansat în Rusia o gamă proprie de produse alimentare - inclusiv spumă de foie gras, dulceţuri şi deserturi - disponibile de acum înainte în supermarketurile Auchan aflate în Moscova şi în împrejurimile capitalei ruse, informează AFP. 

Vineri, actorul în vârstă de 69 de ani a participat la o degustare a acestor produse, prezentate sub sloganul "Gerard Depardieu recomandă", organizată în cadrul unui atelier de gastronomie promoţional. Evenimentul a avut loc într-un supermarket moscovit şi a beneficiat de participarea unui chef premiat de ghidul Michelin. 

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu compania rusă Gouts de France, care afirmă că îi reuneşte pe "cei mai buni producători de produse alimentare şi de băuturi din Rusia şi din ţările Comunităţii Statelor Independente" (CSI, fosta URSS, mai puţin statele baltice şi Georgia). 

Produsele eco şi bio semnate "Gerard Depardieu recomandă" se disting printr-un "gust rafinat şi se inspiră din tradiţiile franceze", au asigurat într-un comunicat reprezentanţii acestei companii. 

Printre primele produse din această gamă propuse spre vânzare la Moscova se află cutii cu piept de raţă afumat şi prăjituri mille-feuilles congelate. 

"Hrana pentru corp este la fel de importantă ca hrana pentru suflet. Acesta este motivul pentru care tot ceea ce mâncăm reprezintă lucrul cel mai important", a declarat Gerard Depardieu, joi, într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Moscova. 

"Ideea mea a fost să ajut piaţa rusă să descopere produsele producătorilor locali care sunt la fel de pasionaţi ca mine de calitatea produselor şi de efectele benefice ale lor", a explicat starul francez. 

Actor şi viticultor, Gerard Depardieu, care a primit cetăţenia rusă în 2013 din partea preşedintelui Vladimir Putin, este înregistrat oficial în calitate de rezident şi antreprenor privat în Saransk, un oraş cu 300.000 de locuitori aflat la 650 de kilometri est faţă de Moscova. AGERPRES

×