x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania. Un asistent medical a ucis peste 30 de pacienti pentru ca "se plictisea"

Germania. Un asistent medical a ucis peste 30 de pacienti pentru ca "se plictisea"

24 Feb 2015   •   00:35
Germania. Un asistent medical a ucis peste 30 de pacienti pentru ca "se plictisea"

Un asistent medical din Germania, acuzat ca a omorat cel putin 30 de pacienti ai clinicii la care lucra, si-a cerut scuze in fata instantei pentru crimele comise, motivate de faptul ca se "plictisea".

Barbatul in varsta de 38 de ani a recunoscut ca si-a ucis pacientii injectandu-le doze letale din medicamente pentru inima, sub efectul acestora presiunea sangelui scazand. El incerca apoi sa-i resusciteze si spune ca era bucuros atunci cand reusea si extrem de suparat atunci cand esua.

Criminalul a marturisit in fata instantei ca decizia de a administra medicamente periculoase pacientilor sai "a fost relativ spontana".

Evenimentele s-au petrecut intre anii 2003 si 2005, criminalul fiind surprins de un coleg in timp ce ii administra o injectie unui pacient. In perioada mentionata rata deceselor inregistrate in clinica crescuse la un nivel alarmant, descoperirea criminalului aducand in investigatie moartea a 174 de persoane, care au in ingrijirea sa.

Cele mai citite articole:

 
 Au scanat STATUIA LUI BUDDHA căutând pergamente ascunse. INCREDIBIL ce au găsit! (VIDEO)
 DUMNEZEU ESTE FEMEIE! ULUITOAREA MARTURISIRE a unui preot care a trecut prin moarte clinica
■ Cum îşi dau intelectualii nevestele la schimb. Exclus graşii, agramaţii, bădăranii şi cocalarii
■ SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia 

×