x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Granger și Amber Smith au spus că organele copilului lor, care a murit înecat, au salvat două vieți

Granger și Amber Smith au spus că organele copilului lor, care a murit înecat, au salvat două vieți

16 Iul 2019   •   16:45
Granger și Amber Smith au spus că organele copilului lor, care a murit înecat, au salvat două vieți
Sursa foto: Twitter: Amber Smith

Cântărețul Granger Smith și soția sa, Amber, au discutat despre moartea fiului lor, care a murit înecat la vârsta de trei ani, la începutul acestui an, scrie Good Morning America.

Într-o postare pe Instagram, Amber Smith a povestit că au donat organele fiului lor River, după moartea acestuia. Organele acestuia au salvat viețile a doi oameni.

„Când trei neuro specialiști diferiți ne-au spus că River are 0% șanse de recuperare neurologică (da 0%, nu 10 sau 1%, 0), după ce șocul a trecut și s-a instalat realitate, m-am gândit, cum putem să ne îngropăm scumpul nostru nopil și să nu încercăm să îi ajutăm pe ceilalți?”, a scris Amber, după ce a explicat că și ea, la rândul ei, vrea ca organele să îi fie donate după moarte.

„Corpul lui este perfect, organele sale sunt perfecte, trebuie să facem ceva. Sunt atât de mulți oameni care așteaptă un organ care să le salveze viața. Doctorii ne-au spus că donarea este un proces greu. Trebuie să căutăm persoane compatibile, iar acest lucru poate dura zile.”, a mai scris aceasta.

„Mi-am petrecut noapte cu el în pat, plângând și vorbind cu el, în timp ce doctorii îi făceau teste și îi luau sânge.”. Amber a anunțat că organele copilului său au salvat doi adulți.

Granger și Amber Smith au pornit o strângere de fonduri pentru spitalul în care a fost tratat River, Luna trecută, Smith a donat peste 218.000 de dolari.

×