x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Hai să vezi de ce e în stare o profesoară". Ce le făcea elevilor profa de engleză i-a şocat pe anchetatori

"Hai să vezi de ce e în stare o profesoară". Ce le făcea elevilor profa de engleză i-a şocat pe anchetatori

15 Apr 2013   •   10:20
"Hai să vezi de ce e în stare o profesoară". Ce le făcea elevilor profa de engleză i-a şocat pe anchetatori

O profesoară din New York a fost arestată după ce  și-a sedus un elev cu care a întreținut relații sexuale într-un motel. Femeia s-a şi filmat în timpul partidei de sex. Potrivit anchetatorilor femeia l-ar fi provocat pe acesta la jocuri erotice și a întreținut cu acesta contacte sexuale orale și normale.

Tara Driscoll, 35 de ani, profesoara de engleza la un liceu din New York, a pledat vinovata, in urma cu cateva luni, intr-un proces in care este acuzata ca a facut sex cu un elev minor, intr-un motel aflat la 15 minute distanta de scoala, potrivit New York Post.

În timpul procesului însă au fost aflate alte poveşti scandaloase despre profesoară. Tara Driscoll a făcut sex cu înca cel puţin doi elevi, iar întâlnirile lor au avut loc în biroul ei din şcoală.

 “A sarit pe mine si a inceput sa ma sarute. Apoi a blocat usa cu un scaun, m-a intins pe podea, mi-a dat pantalonii jos si mi-a facut sex oral, dupa care am facut sex”, le-a spus baiatul anchetatorilor.

Povestea a fost aflată repede pentru ca prietena acestuia a descoperit in telefonul lui mobil un mesaj de la profesoara: “Am sa te f… tare, aca cum numai o profesoara o face”.

Nervoasa, adolescenta a confruntat-o pe profesoara. Aceasta a incercat sa-i cumpere tacerea, oferindu-i chiar 300 de dolari, dar pana la urma povestea a iesit la lumina. Dupa ce a fost arestata, profesoarei i s-a retras dreptul de a profesa. Procesul ei este in plina desfasurare, iar intre timp a fost pusa in libertate.




×