x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Harvey Weinstein, acuzat că a hărţuit sexual o fată de 16 ani

Harvey Weinstein, acuzat că a hărţuit sexual o fată de 16 ani

01 Noi 2018   •   16:26
Harvey Weinstein, acuzat că a hărţuit sexual o fată de 16 ani

Producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein, a fost acuzat că a abuzat sexual o tânără din Polonia, în vârstă de 16 ani, în New York, potrivit documentelor legale, scrie BBC.

Victima, care este de profesie model, afirmă că producătorul a obligat-o să-l atingă în zona intimă şi că a abuzat-o şi hărţuit-o timp de mai mulţi ani. Modelul spune că a fost de acord să se întâlnească cu Weinstein la un restaurant, în 2002, în timp ce încerca să avanseze pe plan profesional.

Femeia, la care se face referire su pseudonimul de Jane Doe, afirmă că Weinstein a dus-o în apartamentul său din Manhattan, unde a abuzat-o sexual şi a ameninţat-o “fără să piardă timpul”, în ciuda faptului că ştia că are 16 ani.

“I-a spus că dacă vrea să fie actriţă, trebuie să se simtă confortabil făcând tot ceea ce îi spune directorul – inclusiv să renunţe la inhibiţii şi să se dezbrace”, se arată în documente.

Avocatul lui Harvey Weinstein, Benjamin Brafman, a negat acuzaţiile. Producătorul a fost acuzat de hărţuire sexuală de peste 70 de femei, iar acesta a negat fiecare acuzaţie în parte.

×
Subiecte în articol: Harvey Weinstein hartuire sexuala