x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Harvey Weinstein "crede că va fi iertat" de Hollywood, afirmă prezentatorul tv Piers Morgan

Harvey Weinstein "crede că va fi iertat" de Hollywood, afirmă prezentatorul tv Piers Morgan

29 Apr 2018   •   13:50
Harvey Weinstein "crede că va fi iertat" de Hollywood, afirmă prezentatorul tv Piers Morgan

Producătorul Harvey Weinstein, care a fost acuzat de agresiune sexuală de zeci de femei, crede că va fi în cele din urmă iertat de Hollywood, potrivit prezentatorului de televiziune Piers Morgan, relatează Reuters. 

Odinioară una dintre cele mai puternice figuri de la Hollywood, Weinstein a fost acuzat de peste 70 de femei de comportament sexual abuziv, inclusiv de viol. Weinstein a negat că ar fi întreţinut vreodată relaţii sexuale neconsimţite cu cineva. 

Morgan a declarat pentru revista GQ că a vorbit cu Weinstein într-o clinică în care acesta este tratat. 

"Am vorbit cu Harvey într-o clinică din Arizona, timp de circa o oră. Se luptă", a spus Morgan. 

"Este un personaj fascinant. Simptomul apocaliptic al acestui întreg scandal - un 'casting couch' adus în cele din urmă la judecată", a adăugat el. 

Morgan a spus că nu a fost deloc surprins de unele acuzaţii. "Ascultaţi, acesta a fost sistemul de când există Hollywoodul", a spus el. 

"Este o cloacă morală din anii '20, de unde ideea că Harvey Weinstein este singurul ticălos? Vă rog... Uitaţi-vă la Mel Gibson: Harvey crede că va fi iertat în cele din urmă", a mai spus prezentatorul. 

Mel Gibson a declanşat o controversă în 2006, după o tiradă antisemită în timpul unei arestări din 2006 pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar în 2017 a fost nominalizat la cele mai importante premii pentru filmul său "Hacksaw Ridge". 

Weinstein a declarat într-un comunicat că a discutat cu Morgan anul trecut. 

"Am un imens respect pentru Piers Morgan şi îl apreciez. În timpul conversaţiei noastre, care a avut loc în 2017, singurul gând pe care i l-am împărtăşit este că mă concentrez acum şi vpe iitor asupra familiei mele. Nu am discutat despre afaceri sau Hollywood. Prioritatea mea este familia", a afirmat Weinstein. 

Întregul interviu pentru GQ va fi publicat pe 3 mai.AGERPRES

×