x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hillary Clinton: „Este posibil ca Pământul să fi fost vizitat de extratereștri”

Hillary Clinton: „Este posibil ca Pământul să fi fost vizitat de extratereștri”

06 Ian 2016   •   14:29
Hillary Clinton: „Este posibil ca Pământul să fi fost vizitat de extratereștri”

Candidata democrată la președinția Statelor Unite ale Americii a promis în paginile cotidianului «The Conway Daily Sun» că, în cazul în care va câștiga alegerile, va investiga problema extratereștrilor.

După o sesiune de întrebări legate de politică externă și economie, Clinton a discutat cu un reporter care o întrebase despre fenomenele de tip OZN încă din 2007. Fosta primă doamnă și-a amintit de discuție și a afirmat, zâmbind: „Da, voi afla despre ce este vorba”.

În perioada în care soțul său era președinte, principalele cereri de declasificare făceau referire la obiectele zburătoare neidentificate, informează abc.es.

Anul trecut, Bill Clinton i-a declarat moderatorului TV Jimmy Kimmel că nu ar fi surprins dacă s-ar afla că Terra a fost vizitată de extratereștri, pentru că, după cum se știe, există numeroase planete care ar putea să găzduiască forme de viață. Întrebată ce crede despre afirmațiile soțului, democrata a răspuns: „Cred că s-ar fi putut întâmpla. Nu putem preciza cu certitudine.”

Hillary Clinton a mai declarat că i-ar plăcea să vadă Area 51, o bază militară secretă din Nevada, care face obiectul numeroaselor zvonuri.
 

×