x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie face sesiuni de hipnoză pentru a deveni mai proastă. Care e motivul?

O femeie face sesiuni de hipnoză pentru a deveni mai proastă. Care e motivul?

19 Feb 2014   •   17:31
O femeie face sesiuni de hipnoză pentru a deveni mai proastă. Care e motivul?

Blondie Bennett, o americancă de 38 de ani, din California, merge săptămânal la un terapeut şi face şedinţe de hipnoză pentru a deveni mai proastă.

Blondie (nume pe care şi l-a asumat legal în urmă cu jumătate de an) este obsedată de păpuşile Barbie şi, pe lângă numeroasele operaţii estetice efectuate, vrea să fie şi mai proastă pentru a se confunda de tot cu modelul ei.

"Am făcut 20 de astfel de şedinţe şi deja mă simt confuză tot timpul. Recent am mers să ridic o prietenă de la aeroport şi nu ştiam dacă trebuie să stau la Sosiri sau Plecări. De asemenea, am condus trei ore pentru că uitasem unde locuieşte mama mea. Este vorba de casa în care am copilărit", se laudă Blondie, care spune că visul ei este să fie privită ca "un obiect sexual", întocmai ca păpuşa Barbie.

"Vreau ca lumea să mă privească ca pe o păpuşă de plastic, un obiect sexual, iar a fi proastă este o parte importantă pentru a atinge acest scop", spune Blondie.

Blondie Bennett a cheltuit peste 30.000 de dolari pe operaţii estetice, în principal pentru mărirea sânilor. Anul trecut, Blondie şi pus implanturi de 1.700 de centimetri cubi în fiecare sân. De asemenea, aceasta merge regulat la solar şi îşi măreşte buzele pentru a avea un aspect artificial.

"Când oamenii mă întreabă de ce vreau să devin Barbie, mă gândesc: cine nu ar vrea? Are cea mai frumoasă viaţă. Nu face altceva decât să meargă la cumpărături şi să se ocupe de corpul ei, nu are nicio grijă".

Blondie spune că obsesia ei pentru păpuşile Barbie a început în copilărie, dar nu s-a terminat niciodată. În adolescenţă a început să se îmbrace precum păpuşile Barbie, şi-a decolorat părul, iar prima maşină a fost un Corvette roz, similar cu cel venit la pachet cu păpuşa Barbie.

La 18 ani, Blondie a început să lucreze ca hostesă în magazinele de jucării, desigur, interpretând rolul păpuşii Barbie.

"Oamenii credeau că e ceva trecător, dar decizia mea a fost ca, imediat ce mă mut de acasă, să devin o adevărată păpuşă Barbie. Prietenele mele detestau atenţia pe care bărbaţii mi-o acordau datorită felului în care arătam. Mi-au spus să o las mai moale. Am dus o viaţă dublă până acum opt ani, când am decis să fiu o păpuşă şi să nu-mi mai pese de ce zice lumea", spune Blondie.

Atenţia bărbaţilor este şi motivul pentru care Blondie a făcut rost de banii necesari pentru numeroasele operaţii estetice. Deşi tehnic Blondie este şomeră, aceasta susţine că primeşte "sponsorizări" de la bărbaţi în schimbul unor fotografii cu ea în ipostaze sexy, imitând celebra păpuşă.

"Oamenii sunt liberi să mă critice, dar eu asta sunt. Vreau ca transformarea mea să fie completă, din picioare până în creştet, atât la exterior, cât şi la interior", mai spune Blondie. 

×