x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare preşedintelui României, de Ziua Naţională

Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare preşedintelui României, de Ziua Naţională

01 Dec 2017   •   12:27
Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare preşedintelui României, de Ziua Naţională

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis vineri un mesaj de felicitare omologului său român, Klaus Iohannis, de Ziua Naţională a României, informează un comunicat de presă postat pe site-ul preşedinţiei R.Moldova.


"Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie şi cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă. Totodată, ţin să vă aduc sincere mulţumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova", a scris Dodon în mesajul adresat şefului statului român.

Dodon şi-a exprimat "ferma convingere" că şi pe viitor cele două părţi vor menţine "un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state".

Liderul de la Chişinău a anunţat şi pe contul său de Facebook, într-un mesaj scris în limba română, că i-a transmis un mesaj de felicitare preşedintelui României de 1 decembrie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: igor dodon