x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginea care a ISTERIZAT reţelele de socializare! Ce a surprins un docher la bordul unei fregate militare (VIDEO)

Imaginea care a ISTERIZAT reţelele de socializare! Ce a surprins un docher la bordul unei fregate militare (VIDEO)

04 Aug 2014   •   11:25
Imaginea care a ISTERIZAT reţelele de socializare! Ce a surprins un docher la bordul unei fregate militare (VIDEO)

Majoritatea oamenilor simt fiori pe şira spinării când vine vorba de stafii. Însă o imagine postată pe reţelele de socializare care prezintă o fantomă cu un topor în mână, la bordul unei vechi fregate militare, a creat în rândul internauţilor o adevărată isterie.

"Luna trecută am andocat pentru a efectua reperaţii la navă. Lângă vasul nostru se afla o fregată militară dezafectată", a declarat un docher care se autointitulează Stevgoldhound.

"Maistrul docher John s-a dus la bordul fregatei cu un aparat de fotografiat pentru a imortaliza zonele de lucru. Ulterior, John a trimis fotografiile şefului său, care, după ce a văzut pozele l-a chemat pe maistru să-l întrebe: Cine este individul ăsta cu toporul în mână? John habar nu avea. Nu văzuse pe nimeni la bordul fregatei. Drept urmare, avându-se în vedere faptul că era vorba despre un vas militar, muncitorii au chemat poliţia. A urmat o anchetă, s-au efectuat căutări la bordul fregatei, însă nu a fost găsită nicio persoană. În plus, accesul în navă se făcea printr-un singur loc, care era supravegheat cu o cameră video", a spus Stevgoldhound, conform The Mirror.

Bărbatul a postat imaginea pe site-ul Imgur şi a cerut ajutorul internauţilor. Iar aceştia, desigur, nu au întâziat să-şi dea cu părerea.

"Pare să fie vorba despre un vagabond. Cineva a intrat în "casa" lui aşa că omul s-a apărat", a scris unul dintre ei.

Un altul susţine că vasul este imens aşa că o persoană ar fi avut unde să se ascundă de poliţişti.

×