x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI HALUCINANTE, filmate în Marea Groenlandei! Ce a surprins echipajul unui submarin, la peste 900 de metri adâncime (VIDEO)

IMAGINI HALUCINANTE, filmate în Marea Groenlandei! Ce a surprins echipajul unui submarin, la peste 900 de metri adâncime (VIDEO)

20 Mai 2014   •   11:34
IMAGINI HALUCINANTE, filmate în Marea Groenlandei! Ce a surprins echipajul unui submarin, la peste 900 de metri adâncime (VIDEO)

Acest video extraordiar surprinde momentul în care echipajul unui submarin dă nas în nas cu o SIRENĂ, scrie mirror.co.uk. Clipul de 2 minute şi 17 secunde, încărcat pe YouTube, este filmat la bordul unui mini-submarin, în Marea Groenlandei.

Scroll pentru video

Un membru al echipajului este preocupat să filmeze când, la un moment dat, o "mână" albă loveşte geamul submersibilului. Apoi, la scurt timp, în imagini apare şi o siluetă, la fel de bizară.

Cei care au comentat imaginile susţin că sunt 3 variante: o sirenă, un extraterestru sau o glumă foarte elaborată.

Aaron Fisher este convins că filmarea este reală.

"Dacă ar fi fost un trucaj sigur nu s-ar fi făcut la peste 900 de metri adâncime. Un scafandru cu un costum adecvat nu ar putea să reziste la o asemenea presiune, cea mai mare adâncime la care cineva s-a scufundat până fiind de 365 de metri. Nu văd cum un rezervor de aer sau orice altceva ar face faţă la mai mult de atât. În plus, creatura se mişcă prea repede pentru un scufundător, aceştia nu înoată de obicei atât de repede, chiar dacă sunt echipaţi", spune Fisher.

Alte persoane sunt însă mai sceptice.

"Draguţ costum subacvatic. Ţineti-ne la curent dacă chiar găsiţi o sirenă", a comentat Maya Soroya.

×