x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI ÎN PREMIERĂ de la locul sinuciderii lui Kurt Cobain, la aproape 20 de ani de la moartea cântăreţului (VIDEO)

IMAGINI ÎN PREMIERĂ de la locul sinuciderii lui Kurt Cobain, la aproape 20 de ani de la moartea cântăreţului (VIDEO)

21 Mar 2014   •   12:26
IMAGINI ÎN PREMIERĂ de la locul sinuciderii lui Kurt Cobain, la aproape 20 de ani de la moartea cântăreţului (VIDEO)

La aproape 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, poliţia din Seattle a dezvăluit fotografii inedite de la locul unde s-a sinucis liderul grupului rock Nirvana. În fotografii apar o pereche de ochelari de soare, ţigări şi bancnote, dar şi accesorii pentru consumul de droguri - o lingură şi ace, relatează agenţia Belga, citată de Agerpres.

Vezi aici imaginile

Imaginile, copiate de pe filme care nu au fost developate niciodată, au fost găsite de un poliţist în arhivele poliţiei din Seattle. Poliţiştii subliniază totuşi că fotografiile nu oferă perspective noi. 'Poliţistul a deschis arhivele cu ocazia comemorării morţii lui Kurt Cobain ca să îşi împrospăteze memoria, însă concluziile nu s-au schimbat: a fost sinucidere şi dosarul a fost închis', a explicat un inspector.

Carismaticul cântăreţ şi chitarist al grupului Nirvana a murit pe 5 aprilie 1994, când avea 27 de ani. A fost găsit la domiciliul său, împuşcat în cap, cu o puşcă lângă el. Potrivit anchetei, el înghiţise o doză mare de heroină înainte să se sinucidă, aminteşte Belga.

×