x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini INEXPLICABILE filmate în Australia. "Se mişca într-un mod nefiresc pe cer" (VIDEO)

Imagini INEXPLICABILE filmate în Australia. "Se mişca într-un mod nefiresc pe cer" (VIDEO)

15 Iul 2013   •   11:14
Imagini INEXPLICABILE filmate în Australia. "Se mişca într-un mod nefiresc pe cer" (VIDEO)

Drew Ryan a filmat în data de 2 iulie un obiect neidentificat luminos deasupra Empire Bay, Australia. Tânărul spune că OZN-ul îşi schima forma şi culoarea.

"Am văzut multe chestii ciudate pe cer, însă obiectul pe care l-am filmat deasupra Empire Bay este cel mai spectaculos. Obiectul, în formă de minge, şi-a schimbat culoarea de câteva ori până ce a devenit portocaliu. Apoi a început să se mişte încet", a declarat Ryan, potrivit Huffington Post.

În ultima vreme apar tot mai multe relatări despre OZN-uri, însă acest lucru se datorează şi unei activităţi tot mai intense a dronelor şi avioanelor militare.

Ryan spune însă ca multe din aceste apariţii nu pot fi explicate, precizând că el a fost militar de carieră şi nu a văzut niciodată asemenea aparate.

"Nu există niciun fel de dubiu în faptul că există tot felul de obiecte care zboară pe cer şi nu pot fi explicate. Iar aceste apariţii sunt în creştere. Mi-ar plăcea să vad cum astefl de fenomene sunt investigate foarte serios", a mai spus Drew Ryan.



×