x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI NEMAIVĂZUTE până acum, surprinse imediat după prăbuşirea zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines (VIDEO)

IMAGINI NEMAIVĂZUTE până acum, surprinse imediat după prăbuşirea zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines (VIDEO)

17 Noi 2014   •   12:31
IMAGINI NEMAIVĂZUTE până acum, surprinse imediat după prăbuşirea zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines (VIDEO)

Noi imagini de la locul în care s-a prăbuşit zborul MH17, aparţinând companiei Malaysia Airlines, imediat după tragedia aviatică, au fost făcute publice, scrie The Mirror. Imaginile difuzate în premieră arată cum locuitorii zonei controlată de rebelii proruşi sunt îngroziţi la vederea fumului negru care se ridică imediat după prăbuşirea aeronavei Boeing 777.

Materialul video vine la patru de la accidentul aviatic din Ucraina.

În tragedia din 17 iulie au murit 298 de oameni.

Kievul şi Occidentul afirmă că aparatul de zbor, care efectua o cursă pe ruta Amsterdam- Kuala Lumpur, a fost doborât de o rachetă de tipul Buk, furnizată insurgenţilor de Rusia.

Sâmbătă, însă, televiziunea rusă de stat a difuzat ceea ce pretinde că sunt imagini cu un avion de luptă MiG-29 zburând în apropierea avionului Malaysia Airlines. Potrivit lui Ivan Andrijewski, vicepreşedinte al uniunii ruse a inginerilor, imaginile ar provini de la un satelit de spionaj britanic sau american.

Rusia pretinde că avionul de linie a fost doborât de un avion de luptă, iar imaginile din satelit difuzate de televiziunea de stat ar dovedi tocmai acest lucru.


×