x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini ŞOCANTE într-un cimitir rus! Cum îşi arată mafioţii, chiar şi după moarte, bogăţia şi puterea (VIDEO)

Imagini ŞOCANTE într-un cimitir rus! Cum îşi arată mafioţii, chiar şi după moarte, bogăţia şi puterea (VIDEO)

09 Ian 2015   •   12:04
Imagini ŞOCANTE într-un cimitir rus! Cum îşi arată mafioţii, chiar şi după moarte, bogăţia şi puterea (VIDEO)

În timpul vieţii au colectat taxe de protecţie, i-au mutilat pe cei care nu au vrut să plătească şi au "plantat" bombe în maşinile clanurilor rivale. Acum, ce mai aminteşte de mafia rusă din anii '90 sunt plăcile funerare din cimitirul Shirokorechenskoie din Ecaterinburg, scrie Daily Mail.

Monumentele în mărime naturală fac elogiul unor lideri mafioţi, ucisi în anii ’90, familiile dorind să arate, chiar şi după moartea lor, cât de bogaţi şi puternici erau. Cei mai mulţi mafioţi care se odihnesc aici au murit tineri, de cele mai multe ori asasinaţi de rivali.

Click AICI pentru mai multe fotografii

Plăcile funerare îi arată îmbrăcaţi în haine de piele sau în costume de firmă, privind arogant, cu o atitudine similară celei pe care au avut-o şi în timpul vieţii. Mulţi sunt înfăţişaţi savurând băuturi fine, fumând sau alături de limuzinele lor.

Gangsterii Nikolai şi Andrei Kravtsov, tată şi fiu, ucişi la comandă în 1996, în timp ce se aflau în masina lor, un Volvo. Alături de cele două plăci funerare se afla a treia, dedicată maşinii pe care au îndragit-o foarte mult.

Unii dintre ei au fost înmormântaţi împreună cu telefoanele mobile, pentru a fi mereu la curent cu afacerile clanului şi cu eliminarea rivalilor.

×