x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini TULBURĂTOARE: O balenă se chinuie, timp de 30 de minute, să reintre în apă, într-un parc acvatic din SUA (VIDEO)

Imagini TULBURĂTOARE: O balenă se chinuie, timp de 30 de minute, să reintre în apă, într-un parc acvatic din SUA (VIDEO)

28 Iul 2013   •   09:59
 Imagini TULBURĂTOARE: O balenă se chinuie, timp de 30 de minute, să reintre în apă, într-un parc acvatic din SUA (VIDEO)

O familie care vizita parcul acvatic SeWorld Orlando, din Statele Unite, a filmat cum o balenă pilot, specie înrudită cu delfinul, se chinuie să reintre în apă, relatează New York Daily News. Membrii familiei au declarat că personalul a venit în ajutorul balenei după aproape o jumătate de oră.

Scroll pentru video

Carlo De Leonibus şi soţia sa Ashley au vizitat parcul acvatic în 20 iulie, pentru a aniversa împlinirea vârstei de 11 ani de către fiica lor Catiana.

Fetiţa se distra de minune până în momentul în care a fost martora acestui incident.

Carlo De Leonibus a explicat că lipsa personalului parcului a fost gonit din zonă de ploie şi câteva tunete şi fulgere. Bărbatul s-a dus chiar la unul dintre angajaţi să-i comunice situaţia în care se afla balena, însă respectivul i-a spus să nu-şi facă griji.

"Mi-a spus că balena se joacă şi că face asta mereu, că este un comportament normal", a declarat Carlo De Leonibus.

Bărbatul nu a apucat să filmeze decât 30 de secunde din lupta belenei şi a postat videoclipul pe YouTube. În imagini se poate vedea cum balena vrea să ajungă din nou în piscină, încercând să se rostogolească. Fără succes însă.

Purtătorul de cuvânt al parcului acvatic a declarat că balena nu a fost niciodată în pericol şi că acest comportament este normal.

×