x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginile care fac înconjurul Internetului. Vezi VIDEO de la locul accidentului în care a murit actorul Paul Walker

Imaginile care fac înconjurul Internetului. Vezi VIDEO de la locul accidentului în care a murit actorul Paul Walker

02 Dec 2013   •   09:35
Imaginile care fac înconjurul Internetului. Vezi VIDEO de la locul accidentului în care a murit actorul Paul Walker

Paul Walker, actorul din seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un teribil accident de maşină. Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului.

În înregistrare se vede cum autoturismul Porsche, în care se afla actorul Paul Walker şi un prieten al acestuia, arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. La un moment dat, se aude un zgomot puternic ce pare a fi o explozie.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager în autoturismul condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în oraşul Valencia, din nordul Los Angeles-ului. Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp sau un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.



×