x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Îmbrăţişător profesionist", o meserie bine plătită. Suma incredibilă care poate fi câştigată într-o oră

"Îmbrăţişător profesionist", o meserie bine plătită. Suma incredibilă care poate fi câştigată într-o oră

05 Noi 2012   •   16:51
"Îmbrăţişător profesionist", o meserie bine plătită. Suma incredibilă care poate fi câştigată într-o oră
Sursa foto: www.thesnuggery.org

Jackie Samuel, în vârstă de 29 de ani, este "îmbrăţişător profesionist" noaptea şi a ales acest "loc de muncă" inedit pentru a-şi plăti studiile şi a-şi întreţine fiul, scrie Daily Mail.

Jackie poate câştiga din oferirea îmbrăţişărilor 260 de dolari pe noapte, printre clienţii ei numărându-se şi pensionari sau veterani de război.

Afacerea femeii a creat şi controverse, ea fiind ameninţată cu exmatricularea deoarece mai multe persoane o consideră prostituată.

"Cred că m-am născut ştiind cum să îmbrăţişez. Să îmbrăţişezi este ceva sănătos, spiritual şi distractiv. Clienţii apelează la servicile mele din motive diverse. Persoanele în vârstă, care şi-au pierdut nevestele, vin la mine pentru că au nevoie să fie cu cineva, au nevoie să atingă pe cineva. Unii dintre cei mai tineri clienţi vin pentru că trec prin relaţii dificile, iar unele persoane vin doar ca să vadă cum e", a spus Jackie Samuel.

Femeia îşi promovează servicile online, o oră de imbrăţişări costând 60 de dolari. Este interzisă atingerea părţilor intime.

Îmbrăţişatul poate avea loc oriunde în jurul casei ei din Rochester, New York, numeroşi clienţi preferând patul ei dublu.

Afacerea merge atât de bine încât Jackie a angajat-o şi pe Coleen pentru a oferi îmbrăţisări.

În ciuda regulilor stricte pe care le-a impus, mai multe persoane susţin că femeia este o prostituată. "Unii susţin că sunt mai rău decât o prostituată pentru că îmbrăţişatul este mai intim decât sexul", a spus Jackie.

Tim, unul dintre clienţii ei, a spus că serviciile "îmbrăţişătorului profesionist" l-au ajutat să treacă peste o despărţire urâtă, adăugând că sesiunea de îmbrăţisări a fost "meditativă".

×
Subiecte în articol: somn noapte imbratisare afectiune pat