x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imediat după asta, o reporteriţă a fost concediată. Ce a mărturisit că face în timp ce prezintă ştirile (VIDEO)

Imediat după asta, o reporteriţă a fost concediată. Ce a mărturisit că face în timp ce prezintă ştirile (VIDEO)

31 Iul 2013   •   13:09
Imediat după asta, o reporteriţă a fost concediată. Ce a mărturisit că face în timp ce prezintă ştirile (VIDEO)

Shea Allen, o reporteriţă de investigaţii de la un post de televiziune din Alabama, SUA, a fost concediată în urma unor dezvăluiri făcute pe blogul personal, relatează New York Daily News.

Scroll pentru video

Tânăra le-a spus fanilor că nu poartă sutien atunci când este în direct la TV. Drept urmare, directorii postului WAAY, care au considerat că a spus mai mult decât ar fi trebuit să facă, au concediat-o.



"Nu port sutien atunci când sunt în direct şi cele mai bune surse ale mele sunt cei care sunt îndrăgostiţi de mine", a scris Shea pe blog.

În plus, femeia a mai spus că urăşte ştirile pozitive, că ar fi furat corespondenţa vecinilor, că este înspăimântată de oamenii bătrâni şi că îşi urăşte partea dreaptă a feţei.

Şefii ei nu au gustat declaraţiile mult prea private aşa că i-au cerut să şteargă postul de pe blog.

După câteva zile, femeia, care printre altele a mai spus că se simte mai bine în direct atunci când habar nu are despre ce vorbeşte, şi-a anunţat fanii pe Twitter că a fost concediată. Postul TV nu a oferit niciun comentariu.

×