x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În 2020, Republica Moldova va fi pregătită să adere la UE, susţine Vlad Filat

În 2020, Republica Moldova va fi pregătită să adere la UE, susţine Vlad Filat

de Agerpres    |    07 Sep 2014   •   15:02
În 2020, Republica Moldova va fi pregătită să adere la UE, susţine Vlad Filat

În anul 2020, Republica Moldova va fi pregătită pentru aderarea la Uniunea Europeană, a declarat duminică liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Vlad Filat, în cadrul unei ample acţiuni organizate de formaţiune în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, cu prilejul lansării campaniei electorale pentru legislativele din 30 noiembrie, informează MOLDPRES.

Vlad Filat şi-a asumat public angajamentul de a face din Republica Moldova un membru cu drepturi depline al marii familii europene. "Acesta este obiectivul nostru pentru următorii ani. Îmi dau seama de greutatea cuvintelor pe care le pronunţ", a specificat liderul PLDM.

Filat a mai adăugat că PLDM este un partid responsabil care a demonstrat până în prezent că poate să-şi onoreze angajamentele asumate.

"Noi ne propunem obiective realiste pe care le realizăm pas cu pas. Viitorul european ne întinde mâna. Viitorul este în mâinile noastre şi pentru acest viitor trebuie să muncim împreună. Europa este ceea ce-i permite Moldovei să fie puternică. Pentru noi viitorul european înseamnă o ţară mai prosperă şi mai bună", a accentuat preşedintele liberal democraţilor. 

×
Subiecte în articol: vlad filat republica moldova