x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În 2040 clonele lui Elvis şi John Lennon vor fi printre noi!

În 2040 clonele lui Elvis şi John Lennon vor fi printre noi!

08 Dec 2013   •   21:39
În 2040 clonele lui Elvis şi John Lennon vor fi printre noi!

Teoria conspiraţiei care spune că Elvis n-a murit de fapt este aproape de a deveni realitate, cu ajutorul unui medic dentist, care gândeşte să producă o clonă a artistului până cel târziu în 2040.

Michael Zuk, un medic stomatolog canadian, care a cumpărat în 2011 un dinte ce i-a aparţinut lui John Lennon, cu 19.500 lire sterline, declară că nu va fi nicio problemă să îl readucă la viaţă pe membrul Beatles, utilizând aceeaşi tehnologie ca în cazul clonării oii Dolly. Şi nu e singurul dinte aflat în colecţia sa - are şi unul al lui Elvis!

Zuk spune că nu va avea nicio problemă cu legalitatea, fiind adeptul principiului conform căruia dacă ceva este ilegal într-o ţară, tot ce trebuie să faci e doar să treci graniţa.
"Sunt multe personalităţi în istorie faţă de care oamenii au făcut fixaţii - JFK, Martin Luther King, Marlyn Monroe... şi îi vom putea readuce la viaţă. E ca şi cursa pentru bomba nucleară, sunt sigur că se va întâmpla", spune stomatologul canadian care recunoaşte că sunt încă ceva probleme de rezolvat în cadrul experimentelor clonării animalelor, dar că aceste impedimente vor fi surmontate.

Zuk intenţionează să utilizeze o mostră de ADN din dintele lui Lennon, pentru clonarea acestuia, eveniment pe care îl vede producându-se în 2040, cu prilejul aniversării centenarului artistului britanic.
El este circumspect în legătură cu succesul muzical pe care l-ar putea avea Lennon-clona. "ADN-ul prelevat va produce o clonă a lui John, dar personalitatea originalului s-a format în anii '40-'50 în Liverpool, deci cea a clonei va fi total diferită, chiar şi în timpul vieţii Lennon şi-a schimbat de mai multe ori stilul muzical abordat", spune dentistul.
Sursa: dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: john lennon Elvis Presley