x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încă 5 persoane au fost arestate în Belgia, la Bruxelles şi Liege

Încă 5 persoane au fost arestate în Belgia, la Bruxelles şi Liege

23 Noi 2015   •   15:16
Încă 5 persoane au fost arestate în Belgia, la Bruxelles şi Liege

Cinci persoane au fost reţinute luni dimineaţă în urma noilor operaţiuni antiteroriste în regiunea Bruxelles şi a oraşului Liege, ceea ce ridică la 21 numărul total de arestări de duminică seară, a anunţat parchetul federal citat de AFP şi DPA.

'În cadrul operaţiunii de ieri (duminică - n.r.) seară, au fost efectuate cinci percheziţii în această dimineaţă în regiunea Bruxellesului şi două în cea a oraşului Liege. Cinci persoane au fost private de libertate în urma acestor percheziţii', a indicat parchetul într-un comunicat.

'Toate obiectele confiscate în urma acestor razii sunt în prezent examinate', se mai arată în comunicat, care precizează că 26.000 de euro au fost găsiţi în una dintre aceste percheziţii.

De asemenea, parchetul menţionează că un BMW care a fugit de poliţie duminică în regiunea Liege a fost identificat şi că 'nu există nicio legătură cu operaţiunea în desfăşurare'.

Au existat informaţii că un suspect principal în comiterea atacurilor de la Paris a fugit din Belgia într-un BMW spre Germania, notează DPA.

×