x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încă o româncă în scandalul "haremului" lui Berlusconi

Încă o româncă în scandalul "haremului" lui Berlusconi

de Carmen Plesa    |    20 Ian 2011   •   15:30

După Ioana Vişan (22 de ani), o nouă româncă apare pe lista fetelor care l-au "distrat" la reşedinţele sale pe premierul italian Silvio Berlusconi. Tânăra se numeşte Ioana Claudia Amarghioalei, are 21 de ani şi cocheta cu ideea de starletă de televiziune la posturile pe care le deţine şeful guvernului italian.

Corriere della Sera a publicat ieri transcrieri ale convorbirilor telefonice dintre cei care organizau serile picante pentru Berlusconi şi le selectau pe fete. Uneori, graba era atât de mare, încât fetele erau luate dintre cele care veneau să concureze pentru posturi de animatoare la televiziunile din grupul de presă Mediaset, care aparţine familiei Berlusconi.
Cel mai probabil de acolo a fost selectată şi românca Amarghioalei, pentru că numele şi fotografii ei apar pe site-urile unor televiziuni din grupul Mediaset la selecţiile pentru animatoare.

Căutarea disperată de fete pentru petrecerile premierului italian rezultă din convorbirile telefonice dintre doi amici de-ai săi,  Emilio Fede şi Lele Mora, care sunt cercetaţi pentru favorizarea prostituţiei.

Consiliera regională a PdL Lombardia, Nicole Minetti, era cea care gestiona întâlnirile, selecţiona o parte din invitate, administra locuinţele, de plătea facturile şi potolea certurile inevitabile care izbucneau între fetele care aspirau să devină "favorita" premierului.

iPotrivit datelor obţinute de procurorii din Milano, acest tip de întâlniri nu aveau loc doar la reşedinţa de la Arcore (lângă Milano) a premierului, aşa cum se crezuse. Cel puţin una dintre seratele "picante" a fost organizată la Villa Campari, o proprietate splendidă, de pe lacul Maggiore, achiziţionată de şeful guvernului italian în urmă cu doi ani.

Premierul italian este cercetat pentru relaţii sexuale cu o prostituată minoră şi abuz de putere în cazul "Ruby". Karima El Mahroug, pe numele de scenă "Ruby", este o marocancă ce făcea parte din grupul de fete care apărea constant la petrecerile lui Berlusconi. Procurorii din Milano susţin că premierul ar fi avut relaţii sexuale cu Ruby anul trecut, pe când aceasta era minoră, şi că a intervenit personal să o scape, atunci când fusese arestată pentru un furt. Şeful guvernului le-a spus poliţiştilor atunci că marocanca trebuie eliberată pentru că e nepoata liderului egiptean Hosni Mubarak. Dacă va putea fi obligat să apară în faţa magistraţilor, Berlusconi riscă între şase luni şi trei ani de închisoare, în acest caz. Premierul ar mai trebui să răspundă în justiţie şi în două procese pentru corupţie.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi