x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL! Care a fost ultima dorinţă a celebrului Tupac şi ce s-a întâmplat cu trupul acestuia după ce a murit

INCREDIBIL! Care a fost ultima dorinţă a celebrului Tupac şi ce s-a întâmplat cu trupul acestuia după ce a murit

06 Feb 2013   •   12:49
INCREDIBIL! Care a fost ultima dorinţă a celebrului Tupac şi ce s-a întâmplat cu trupul acestuia după ce a murit
Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac a fost unul dintre cei mai controveraţi artişti americani. Rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane a avut însă parte de un sfârşit tragic, iar ce s-a întâmplat cu trupul său este inimaginabil.

În noaptea de 7 septembrie 1996, Shakur a fost prezent la meciul de box dintre Mike Tyson și Bruce Seldon ce a avut loc la MGM Grand în Las Vegas. La plecare, maşina în care era acesta a fost atacată de nişte rivali şi 2Pac a ajuns împuşcat în stare gravă la spital. După şase zile de chin, cântăreţul în vârstă de 25 de ani a murit.

Acesta a scris în testament că îşi doreşte să fie incinerat după moarte, iar cenuşa să fie fumată de membrii Outlawz.

Acest lucru s-a şi întâmplat, după cum au recunoscut prietenii acestuia:

"Eram la o petrecere, la un an după ce a murit parcă. Am fost pe plajă, unde făceam un grătar si beam suc de portocale. Era ceea ce îi placea lui cel mai mult. Am amestecat cenuşa cu marijuana şi l-am fumat", a spus Young Noble, unul dintre membrii.



×
Subiecte în articol: tupac cenusa artist celebru rapper